Taft & Tule

Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in pagina
Post Type Selectors
Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in pagina
Post Type Selectors

FAQ

Onze sfeervolle bruidsboetiek is gevestigd aan de haven in Schoonhoven. Adres: Haven 12, 2871 CM. Je kunt het beste parkeren bij P1 of P2 en vanaf daar wandelen naar onze boetiek (5 minuten).

Ons advies is om op tijd te beginnen met het zoeken naar jouw dream dress. We raden aan tussen de 9 en 11 maanden voor je bruiloft, zo heb je namelijk alle keus in alle maten en in alle modellen uit de gehele collectie. Langer dan 11 maanden van tevoren is het niet mogelijk om een afspraak te maken, dit is in verband met de wisselende collectie.

Geen probleem, wij hebben 250 tot 300 stylen op voorraad! Mocht je dream dress snel besteld moeten worden, dan kunnen we onder voorbehoud een rush order plaatsen zodat er een verkorte levertijd is. Maak hier je afspraak of bel naar 0182 381 188.

Ja! Bij Taft & Tule werken we alleen op afspraak. We vinden het namelijk belangrijk dat iedere bruid persoonlijke aandacht krijgt.

Voor de eerste afspraak plannen wij 120 minuten waarin je persoonlijke styliste met jou op zoek gaat naar jouw dream dress.

Voor het meenemen van je gezelschap geldt: bruid + max 3 personen. Uit onze ervaring hebben we gemerkt dat een passessie best wel overweldigend kan zijn voor de bruid. Wanneer je past in een kleinere setting blijft alle aandacht bij jou! Daarbij is onze sfeervolle boetiek ook te klein voor meerdere personen.

TIP: per sessie kan je eventueel verschillende mensen meenemen zodat iedereen betrokken kan zijn bij jouw speciale moment.

Onze ervaring is dat voor baby’s en kinderen onder de 12 jaar oud de afspraak te lang duurt. We ontvangen je daarom graag zonder baby’s en kinderen zodat alle aandacht voor jou is.

De prijzen van onze dresses zijn €1895 tot €2995.

Je kunt bij ons betalen met pin en contant. Bij aankoop van je dress vragen we een eerste aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag. Het restant dient betaald te worden bij de volgende pas afspraak. De vermaakkosten zijn pas bekend bij de laatste afspraak en worden dan afgerekend.

Bekijk voor dat je naar de boetiek komt onze website en maak screenshots van jouw favoriete jurken. Zo heb je vooraf al een beeld van wat jij mooi vindt en kun je tijdens de pasafspraak samen met jouw persoonlijke styliste gericht op zoek gaan naar een bepaalde stijl of type jurk.

In onze boetiek krijg je tijdens de afspraak persoonlijke aandacht en advies van onze styliste. Naar aanleiding van jouw foto’s en wensen zal zij samen met jou een mooie selectie maken en op zoek gaan naar dé jurk!

Wij adviseren om naadloos en huidkleurig ondergoed te dragen, maar ook vooral waar jij je comfortabel in voelt.

Onze collecties zijn te passen vanaf maat 34 tot 46. Maar maak je geen zorgen, we weten precies hoe we onze jurken goed kunnen vast klippen zodat je altijd een goed beeld krijgt van hoe de jurk jou staat.

Heb je jouw dream dress gevonden? Dan wordt dat natuurlijk gevierd met een glaasje bubbels! Daarna maken we foto’s en filmpjes van je in jouw dress zodat je kan nagenieten van het moment. De styliste zal je daarna opmeten en al je gegevens noteren zodat wij aan de slag kunnen met het bestellen van jouw dress.

Wanneer jouw dress bij ons is geleverd, nemen wij contact op voor het maken van je volgende fittings. Bij de eerste fitting zal jouw dream dress op maat worden afgespeld en wordt deze daarna vermaakt in ons atelier. De tweede fitting is voor de final check, we gaan er van uit dat je dress helemaal perfect zit en mee naar huis mag. Mocht dit nog niet het geval zijn dan plannen we een 3e fitting in. De kosten van het vermaken zijn niet in de prijs van jouw jurk opgenomen en worden achteraf apart berekend.

Je kan jouw dress gelijk mee nemen naar huis zonder dat hij vermaakt is. Je kan de aanpassingen laten doen door een eigen coupeuse bij jou in de buurt. Dit is een goede optie mocht er bijvoorbeeld maar een kleine aanpassing nodig zijn of als je wat verder weg woont.

Wanneer je te laat denkt te komen voor je afspraak neem dan contact op door te bellen naar 0182 381 188. We werken met bepaalde tijdsblokken, wanneer je te laat komt kan het ervoor zorgen dat we minder tijd hebben voor het passen van jouw favoriete jurken. Plan je reis daarom van tevoren. Parkeren kan bij P1 of P2

Een trouwjurk is waarschijnlijk de belangrijkste aankoop voor je bruiloft. Het overkomt vrijwel elke bruid dat ze na aankoop het misschien even niet meer weet. Geen nood, het geeft vooral aan hoe belangrijk jouw dream dress voor je is. Bedenk dat je de keuze weloverwogen genomen hebt en wat de doorslaggevende redenen waren.

Wanneer je aankoop is gedaan wordt jouw trouwjurk besteld. Je jurk kan dan dus niet meer worden geannuleerd. Het niet doorgaan van een huwelijk of een zwangerschap zijn ook geen redenen voor annulering van de aankoop.

Taft en Tule is aangesloten bij het CBW garantie fonds. Je aankoop is verzekerd tegen schade en faillissement van de bruidswinkel.

Scroll naar boven